Лазерне лікування грибка нігтів

Якщо ви помітили зміни ваших нігтів на руках, ногах, скоріше за все – це грибок нігтів. Дерматологи рекомендують не витрачати час, та зробити аналіз на грибок, щоб розуміти яка стадія, та вид грибка. Оніхомікоз можна лікувати двома методами. За рахунок препаратів, та лазера. Лазерне лікування оніхомікоза, має більше перевах, виражений ефект та мінімальний перелік протипоказань.

Швидко та безпечно можна усунути грибок нігтів лазером у клініці Slim в Києві. Оніхомікоз викликає дерматофитивні зміни нігтів, які пристосовуються до життя на шкірі людини. Такою хворобою страждає від 10 до 25% людей, переважно чоловіків.

Як розпізнати грибок і чому він з’являється

Спочатку грибком уражається шкіра поруч із нігтем, потім захоплюється нігтьове ложе, а далі інфекція розвивається під нігтьової пластиною. Зазвичай грибок нігтів зачіпає ноги, але до нас в клініку Slim все частіше звертаються пацієнти для лікування грибка нігтів лазером з оніхомікозом на руках.

Симптоми хвороби розпізнаються за:

● запалення навколонігтьового валика;

● зміни кольору нігтьової пластини та її форми;

● потовщення і шаруватості нігтя;

● білястим і жовтуватим плямами на нігтях;

● атрофування нігтів та відділення пластин від ложа.

На грибок нігтів впливають причини, пов’язані з підвищеною вологістю, травмуванням, впливом хімії, підвищеним потовиділенням, плоскостопістю, поганою гігієною, літнім віком, тривалим прийомом ліків та ін. Можна грибком заразитися у лазні, басейні.

Лазер для лікування оніхомікозу

Раніше цю проблему намагалися усувати місцевими та системними засобами. Результат лікування грибкового нігтя кремами з мазями практично не було, вони не проникали під ніготь, інші – токсичні, і при тривалому прийомі страждав організм, але лазер все змінив.

Сучасне лікування грибка причому за доступною ціною за допомогою лазера Fotona істотно змінило картину, тому що дія неодимового лазера спрямована на проникнення променя крізь ніготь. І щоб повністю позбутися оніхомікозу потрібно пройти 4-6 процедур тривалістю 15-20 хвилин. Сеанси проводяться без анестетиків. Згодом відростання ураженого нігтя замінюється здоровим.

Як ми говорили, перед процедурою необхідно пройти консультацію дерматолога, щоб він зробив зіскрібок для відхилення грибка від його деградації через брак поживної речовини.

Перед аналізом за 5-7 діб потрібно відмовитися від нанесення на ніготь кремів або мазей, щоб не спотворився результат дослідження. Потім призначаються процедури лазерної терапії грибка нігтів, а ціна залежить від кількості сеансів та стадії захворювання, хоча зараз проводиться акція, і ви можете отримати послугу зі знижкою.

Чи можна повторно заразитися

Щоб попередити хворобу, необхідно дотримуватися гігієни:

1. Мити з гелем (милом) ноги і потім ретельно витирати їх.

2. Своєчасно підстригати нігті.

3. Ходити в комфортному взутті та змінювати його, сушити, якщо промокла.

4. Носити чисті шкарпетки.

5. Для громадських місць ходити в сланцях чи шльопанцях.

Ви можете записатися на консультацію до дерматолога щодо лазерного лікування грибка нігтів і дізнатися вартість перейшовши за посиланням на сайт центра Slim, зателефонувавши нам або замовивши зворотній дзвінок.